Magnet NdFeB Kelet
  • Magnet NdFeB KeletMagnet NdFeB Kelet
  • Magnet NdFeB KeletMagnet NdFeB Kelet
  • Magnet NdFeB KeletMagnet NdFeB Kelet

Magnet NdFeB Kelet

Magnet Tongkat NdFeB digunakake ing sawetara wilayah, kayata mancing, gaweyan segara, pabrik minyak, wong butuh lapisan khusus kanggo magnet, mula perlindhungan magnet sing luwih apik, mula kita gawe EPOXY, PTFE, EVERLUBE, lapisan kasebut anti banyu, lan banget tahan karat sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Magnet Tongkat NdFeB digunakake ing area ngisor:

 

Ing sawetara wilayah, kayata mancing, gaweyan segara, pabrik minyak, masarakat butuh lapisan khusus kanggo magnet, mula perlindhungan magnet sing luwih apik, mula kita gawe EPOXY, PTFE, EVERLUBE, lapisan kasebut anti banyu, lan tahan korosi sing apik banget.

 

Deko bisa nyedhiyakake lapisan khusus kanggo kabeh magnet Disc sing bisa digawe, ukuran cilik lan ukuran gedhe, saka D1x1.5mm nganti D100x30 mm.

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoxy, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda-beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing lingkungan sing beda-beda, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, amarga udan , panas, lembab, asam, lsp.






Panas Tags: Magnet NdFeB Stick, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing china, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.