Magnetik Cincin NdFeB Radiasi
  • Magnetik Cincin NdFeB RadiasiMagnetik Cincin NdFeB Radiasi

Magnetik Cincin NdFeB Radiasi

Magnetik NdFeB cincin radiasi diprodhuksi kanthi rong cara, siji magnetik orientasi radial normal, liyane yaiku teknik anyar - magnet radial pers panas. Ing rotor motor, ing kene kita biasane butuh cincin radiasi sing dipasang ing tiang 4/8/10/12/18/20, kanggo entuk lapangan fluks gedhe. Kadhangkala kita nggunakake cincin magnetik 4/8 cagak, pilihan ekonomi kanggo pasar konsumen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Magnetik Cincin NdFeB Radiasi digunakake ing wilayah ing ngisor iki:

 

Magnetik NdFeB sing berorientasi radial diprodhuksi kanthi rong cara, siji magnetik orientasi radial normal, liyane teknik anyar - magnet radial pers panas. Ing rotor motor, ing kene kita biasane butuh cincin radiasi sing dipasang ing tiang 4/8/10/12/18/20, kanggo entuk lapangan fluks gedhe. Kadhangkala kita nggunakake cincin magnetik 4/8 cagak, pilihan ekonomi kanggo pasar konsumen.

 

Biasane magnet kasebut yaiku N38M, N38H, N42H, N35SH, N38SH, N40SH.

 

Ukuran khas yaiku D30xd20x10 mm;

 

Yen kacepetan motor luwih saka 100.000 rpm, disaranake sampeyan nggunakake magnet dering sing dipencet, properti mekanik sing apik lan output stabil.

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoxy, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda-beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing lingkungan sing beda-beda, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, amarga udan , panas, lembab, asam, lsp.






Panas Tags: Magnetik Cincin Radiasi NdFeB, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing china, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.