NdFeB Pin Magnetik
  • NdFeB Pin MagnetikNdFeB Pin Magnetik
  • NdFeB Pin MagnetikNdFeB Pin Magnetik

NdFeB Pin Magnetik

NdFeB Magnetic Pin digunakake minangka pin, magnet bisa nemplek ing piring wesi, utawa nggunakake lem 3m ing tembok, mula bisa nahan sawetara wesi. Kanggo nyedhiyakake kesan sing beda, kita ngasilake lapisan magnet kanthi warna-warni, padhang lan apik banget.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Pin Magnetic NdFeB digunakake ing area ngisor:

 

Magnet Disc NdFeB digunakake minangka pin, magnet bisa nemplek ing piring wesi, utawa nggunakake lem 3m ing tembok, mula bisa nahan sawetara wesi.

 

Kanggo menehi kesan sing beda, kita ngasilake lapisan warna-warni kanggo magnet, padhang lan apik banget.

 

Ukuran khas yaiku: D6x1.5mm, D8x2 mm, D10x1 mm, D10x2 mm

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoxy, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda-beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing lingkungan sing beda-beda, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, amarga udan , panas, lembab, asam, lsp.





Panas Tags: Pin Magnetik NdFeB, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing Cina, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.