Magnetik Cincin Ndfeb Multipole
  • Magnetik Cincin Ndfeb MultipoleMagnetik Cincin Ndfeb Multipole
  • Magnetik Cincin Ndfeb MultipoleMagnetik Cincin Ndfeb Multipole
  • Magnetik Cincin Ndfeb MultipoleMagnetik Cincin Ndfeb Multipole
  • Magnetik Cincin Ndfeb MultipoleMagnetik Cincin Ndfeb Multipole

Magnetik Cincin Ndfeb Multipole

Dering magnet Multifole Ndfeb digunakake ing aplikasi sing akeh, Deko magnetik nawakake ukuran wiyar, wiwit saka cincin mikro nganti magnet cincin gedhe. Ukuran khas yaiku: D10xd5x2 mm, D300xd200x10 mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Magnetik Cincin Ndfeb Multipoledigunakake ing ngisor wilayah:

 

Magnetik NdFeB dering digunakake ing aplikasi sing akeh, Deko magnetik nawakake ukuran wiyar, wiwit saka cincin mikro nganti magnet cincin gedhe.

 

Ukuran khas yaiku: D10xd5x2 mm, D300xd200x10 mm;

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoksi, parylene, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing macem-macem lingkungan, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, kaya udan, panas, lembab, asam, lsp.






Panas Tags: Magnetik Ndfeb Cincin Multipole, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing Cina, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.