Magnetik Neodymium Loudspeaker
  • Magnetik Neodymium LoudspeakerMagnetik Neodymium Loudspeaker
  • Magnetik Neodymium LoudspeakerMagnetik Neodymium Loudspeaker

Magnetik Neodymium Loudspeaker

Loudspeaker Neodymium Magnet akeh digunakake ing spiker. Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35, N38, N38M, N35H, N38H, N40H. Ukuran khas yaiku 12x1.5 mm, D12x2mm, D15x2mm, D15x5 mm, D20x2 mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Magnetik neodymium Loudspeaker digunakake ing area ngisor:

 

Magnet Neodymium digunakake ing speker.

 

Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35, N38, N38M, N35H, N38H, N40H.

 

Ukuran khas yaiku 12x1.5 mm, D12x2mm, D15x2mm, D15x5 mm, D20x2 mm;

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoksi, parylene, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing macem-macem lingkungan, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, kaya udan, panas, lembab, asam, lsp.






Panas Tags: Magnetik Neodymium Loudspeaker, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing china, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.