Nyekel Magnet NdFeB
  • Nyekel Magnet NdFeBNyekel Magnet NdFeB

Nyekel Magnet NdFeB

Magnetik NdFeB digunakake kanggo kothak saklar paket, ukurane 20x10x2 mm umume. Ukuran khas yaiku: 10x5x2mm, 15x10x2mm, 20x10x2 mm, 30x10x2 mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Nyekel Magnet NdFeB digunakake ing area ngisor:

 

Magnet blok digunakake kanggo kothak saklar paket, ukurane biasane 20x10x2 mm

 

Ukuran khas yaiku: 10x5x2mm, 15x10x2mm, 20x10x2 mm, 30x10x2 mm;

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoxy, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda-beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing lingkungan sing beda-beda, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, amarga udan , panas, lembab, asam, lsp.






Panas Tags: Ndhukung Magnet NdFeB, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing china, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk