Magnet NdFeB sing disesuaikan
  • Magnet NdFeB sing disesuaikanMagnet NdFeB sing disesuaikan
  • Magnet NdFeB sing disesuaikanMagnet NdFeB sing disesuaikan
  • Magnet NdFeB sing disesuaikanMagnet NdFeB sing disesuaikan
  • Magnet NdFeB sing disesuaikanMagnet NdFeB sing disesuaikan

Magnet NdFeB sing disesuaikan

Saiki, magnet NdFeB digunakake banget, lan aplikasi saya suwe saya akeh, sawetara klien mesthi njaluk desain utawa bentuk sing asing, Deko Magnetics duwe pengalaman 16 taun ing industri magnet, kita bisa nggawe magnet NdFeB sing disesuaikan, lan wenehi saran sing cukup babagan kontrol rega lan pilihan nutupi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Magnet NdFeB khusus digunakake ing area ngisor:

 

Saiki, magnet NdFeB wis umum digunakake, lan aplikasi saya saya akeh, sawetara klien njaluk desain utawa bentuk sing asing, Deko Magnetics duwe pengalaman 16 taun ing industri magnet, kita bisa mbantu ngrancang magnet, lan menehi saran sing cukup kanggo kontrol rega lan pilihan nutupi.

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoxy, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda-beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing lingkungan sing beda-beda, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, amarga udan , panas, lembab, asam, lsp.






Panas Tags: Magnet NdFeB sing Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing china, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.