Magnetik Neodymium Kosmetik
  • Magnetik Neodymium KosmetikMagnetik Neodymium Kosmetik
  • Magnetik Neodymium KosmetikMagnetik Neodymium Kosmetik
  • Magnetik Neodymium KosmetikMagnetik Neodymium Kosmetik
  • Magnetik Neodymium KosmetikMagnetik Neodymium Kosmetik

Magnetik Neodymium Kosmetik

Magnet Neodymium Kosmetik, kayata minyak wangi, lipstik, wong nggunakake pasangan 4 utawa 8 multipole magnet magnet NdFeB, nalika muter pipa, gaya magnet bisa misah / narik bagian liyane. Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35. Ukuran khas yaiku D23xD19x2.5 mm, D26.8xD19.8x2.5 mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Magnetik neodymium kosmetik digunakake ing wilayah ngisor:

 

Tombol pengepakan, kayata parfum, lipstik, wong nggunakake sepasang 4 utawa 8 multipole magnet magnet NdFeB, nalika muter pipa, gaya magnet bisa misah / narik bagian liyane.

 

Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35.

 

Ukuran khas yaiku D23xD19x2.5 mm, D26.8xD19.8x2.5 mm;

 

Lapisan sing bisa disedhiyakake wiyar banget, Zn, Ni, NiCuNi, Ni kimia, NiSn, epoksi, parylene, PTFE, Everlube, MoS2, lapisan sing beda ndhukung magnet sampeyan bisa stabil ing macem-macem lingkungan, kita duwe sawetara solusi kanggo kahanan sing angel, kaya udan, panas, lembab, asam, lsp.






Panas Tags: Magnet Neodymium Kosmetik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing china, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.