Fitur Perusahaan


Deko magnetik bisa digunakake ing magnetproduksi suwene 16 taun, kita ngerti babagan panggunaan lan perlindungan magnet NdFeB, iki bisa mbantu ngrancang ukuran produk sampeyan, pilih merek kinerja sing tepat lan lapisan sing akurat, ngontrol biaya material lan biaya pamrosesan, nyukupi kebutuhan desain para pelanggan kanthi rega sing cukup.


 

Kita bisa menehi saran karo item ing ngisor iki:

 

Kinerja:

1. Miturut syarat desain pelanggan kanggo magnet, kayata nilai Gauss, fluks magnetik, lsp. Pilih remanensi sing cocog, produk energi magnetik, lan nemtokake merek kinerja.

 

2. Miturut syarat suhu lingkungan panggunaan magnet, coercivity bakal dipilih kanggo nyukupi sarat suhu pelanggan, supaya bisa nggunakake normal lan sawetara produk keamanan sing cukup. Amarga manufaktur magnet coercivity sing dhuwur, logam mulia kayata disprosium lan terbium kudu digunakake, lan paksaan sing dhuwur nambah biaya sing ora perlu.

 

3 kanggo bagean sedhot sing gampang, sawetara sedhot sing luwih akurat bisa diwenehake; ing sawetara kasus, desain cangkang wesi lan magnet bisa digunakake kanggo nyuda biaya, kayata magnet murni d12x2, lan cangkang wesi d12x2 ditambah magnet, nyedhot bisa disimpen ing level sing padha, lan biayane bisa dikurangi 30 %

 

 

Ukuran:

1. Miturut panggunaan pelanggan, pilih lingkaran, kothak utawa cincin sing cocog kanggo nyuda jumlah pangolahan lan ngirit biaya proses. Akeh kasus, pangguna ora ngerti ukuran produk, kayata jembar lan kekandelan, sing gampang nyebabake sampah desain. Kita bisa nggunakake rasio dawa kanthi diameter kanggo ngontrol ukuran magnet

 

2. Kanggo produk dering, kita bisa nggabungake panggunaan pelanggan lan spesifikasi produk sing ana ing perusahaan, ngrancang ukuran bolongan batin sing cukup, nggunakake bahan inti sing paling apik, lan nyuda biaya pelanggan

 

 

Lapisan:

Miturut sawetara faktor kayata lingkungan panggunaan (suhu, asor, asam lan alkali, lsp), viskositas (lem 3m, perekat leleh panas, lsp), proses perakitan (manual, cetakan injeksi, operasi otomatis utawa ora) , sawise dipikirake kanthi lengkap, pilih lapisan sing cocog lan kontrol biaya.

 

 

 

Magnetisasi:

1. Ing pirang-pirang kasus, kanggo produk kanthi ukuran rata gedhe nanging kekandelan tipis, kita bisa nggunakake magnetisasi multi tiang kanggo nyuda ukuran lan ningkatake kinerja magnet.

 

2. Kanggo produk kumpulan akeh lan perakitan otomatis, utamane produk ukuran cilik, kita ngrancang susunan magnetisasi magnetik sing ringkih lan nguatake cara magnetisasi saturasi magnetik, supaya produk sing ditampa ora ana kerusakan magnetisasi utawa wêdakakêna tancep ing tampilan, supaya nyuda mati garis otomatis.

 

 

Fitur:

1. Magnetik Deko bisa nyedhiyakake lapisan khusus, kayata PTFE (anti banyu, abrasi), everlube (gaya super naleni, tahan abrasi), epoxy (macem-macem warna, miturut kertu Pantone), kanggo desain estetika, utamane kanggo produk ing industri barang konsumen, bisa nyedhiyakake macem-macem lapisan warna kanggo nambah persaingan diferensiasi produk.

 

2. Miturut sarat sampeyan, kita bisa laser produk, nggawe logo, pola, tanggal produksi, pelacakan batch lan liya-liyane, utawa nindakake proses inkjet.

 

3.Kualitas kabeh produk dikontrol sesuai karo persyaratan sistem mutu spesifikasi, kurva demagnetisasi, inspeksi dimensi Komunis, tes semprotan uyah, tes adhesi lapisan, tes resistensi suhu, manajemen kumpulan produksi, kanggo nggayuh kontrol kualitas lan gampang dilacak. Kita nggunakake nomer pelacakan kanggo saben barang batch.

 

4.Deko penting banget kanggo kemasan produk kanggo mesthekake yen produk tekan pabrik sampeyan, produk internal tanpa cacat lan gampang dipisahake. Sampeyan bisa kanthi gampang nindakake langkah sabanjure.

 

Tujuan:

Tujuane kanggo ngasilake magnet sing stabil lan andal, njamin keamanan rantai pasokan, nggawe nilai kanggo pelanggan lan promosi reputasi magnet Cina.