Aplikasi Produk

Bahan magnet permanen Sintered NdFeB duweni sifat magnetik sing apik banget, sing akeh digunakake ing bidang elektronik, mesin listrik, peralatan medis, dolanan, kemasan, mesin perangkat keras, aerospace lan bidang liyane.

Aplikasi sing paling umum yaiku motor magnet permanen, speker, pemisah magnetik, driver disk komputer, peralatan pencitraan résonansi magnetik lan meter.