Magnet NdFeB Khusus

Magnet NdFeB khusus bakal beda-beda gumantung saka arah alignment sajrone pemadatan lan ukuran lan bentuk.
View as  
 
  • Saiki, magnet NdFeB digunakake banget, lan aplikasi saya suwe saya akeh, sawetara klien mesthi njaluk desain utawa bentuk sing asing, Deko Magnetics duwe pengalaman 16 taun ing industri magnet, kita bisa nggawe magnet NdFeB sing disesuaikan, lan wenehi saran sing cukup babagan kontrol rega lan pilihan nutupi

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.