Magnetik NdFeB Segmen

Magnetik NdFeB Segmenbisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Iki amarga macem-macem wujud.Magnetik NdFeB Segmenminangka conto sing apik saka bentuk sing umume didol. Kasedhiya sawetara industri ing macem-macem industri. Busur minangka bagean cilik saka produksi profesionalMagnet NdFeB. Bisa disesuaikan supaya cocog karo spesifikasi pelanggan.
View as  
 
  • Magnet Rotor NdFeB digunakake ing motor listrik, kaya motor servo. Ngirit ukuran motor, lan nyedhiyakake tenaga sing kuwat. Biasane magnet kasebut yaiku N38M, N38H, N42H, N35SH, N38SH, N40SH, N35UH, N38UH.

  • Magnetik NdFeB motor akeh digunakake ing motor listrik, kaya motor servo. Ngirit ukuran motor, lan nyedhiyakake tenaga sing kuwat. Biasane magnet kasebut yaiku N38M, N38H, N42H, N35SH, N38SH, N40SH, N35UH, N38UH.

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.