Magnet Dering NdFeB

Magnet Dering NdFeByaiku bentuk bunder & nggawe medan magnet. Magnetik dering duwe bolongan ing tengah. Bukaan bolongan bisa ing 90 ° ° rata kanthi permukaan magnet utawa countersunk kanggo nampa kepala sekrup sing njaga permukaan sing disiram.Magnet Dering NdFeBisdigunakake minangka Magnetik Listrik, minangka tampilan levitasi Magnetik Dering, Magnet Bantalan, ing speaker mewah, kanggo Eksperimen Magnetik & perhiasan magnetik.
View as  
 
  • Magnetik NdFeB cincin radiasi diprodhuksi kanthi rong cara, siji magnetik orientasi radial normal, liyane yaiku teknik anyar - magnet radial pers panas. Ing rotor motor, ing kene kita biasane butuh cincin radiasi sing dipasang ing tiang 4/8/10/12/18/20, kanggo entuk lapangan fluks gedhe. Kadhangkala kita nggunakake cincin magnetik 4/8 cagak, pilihan ekonomi kanggo pasar konsumen.

  • Dering magnet Multifole Ndfeb digunakake ing aplikasi sing akeh, Deko magnetik nawakake ukuran wiyar, wiwit saka cincin mikro nganti magnet cincin gedhe. Ukuran khas yaiku: D10xd5x2 mm, D300xd200x10 mm

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.