Magnet Neodymium

Magnet Neodymium biji miturut singproduk energi maksimum, sing ana gandhengane karofluks magnetikoutput saben volume unit. Nilai sing luwih dhuwur nuduhake magnet sing luwih kuat. Kanggo magnet NdFeB sing sinter, ana klasifikasi internasional sing wis misuwur. Regane antara 28 nganti 52. Huruf pertama N sadurunge angka kasebut ringkes kanggo neodymium, tegese magnet NdFeB sing sinter. Huruf sing ngetutake angka kasebut nuduhake coercivity intrinsik lan suhu operasi maksimum (ana gandhengane kanthi positif karoSuhu curie), sing kalebu saka gawan (nganti 80 ° C utawa 176 ° F) nganti AH (230 ° C utawa 446 ° F).
View as  
 
  • Loudspeaker Neodymium Magnet akeh digunakake ing spiker. Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35, N38, N38M, N35H, N38H, N40H. Ukuran khas yaiku 12x1.5 mm, D12x2mm, D15x2mm, D15x5 mm, D20x2 mm

  • Magnet Neodymium Kosmetik, kayata minyak wangi, lipstik, wong nggunakake pasangan 4 utawa 8 multipole magnet magnet NdFeB, nalika muter pipa, gaya magnet bisa misah / narik bagian liyane. Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35. Ukuran khas yaiku D23xD19x2.5 mm, D26.8xD19.8x2.5 mm

  • Magnetik kemasan Neodymium digunakake kanthi akeh ing tombol paket. Biasane magnet kasebut dirancang dening N35grade. Ukuran khas yaiku D8x2mm, D9.5x1.5 mm, D9.5x2 mm, D10x1mm, D10x1.5mm, D10x2mm, 12x1.5 mm, D12x2mm, D15x2mm, D15x5 mm, D20x2 mm

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.