NdFeB Magnet

Awesi sembrani neodymium(uga dikenal minangkaMagnet NdFeB, NIB utawa Neowesi sembrani) minangka jinis sing paling akeh digunakake ingrare-earth wesi sembrani. Iki permanenwesi sembranidigawe saka paduan sakaneodymium, wesi, lan boron kanggo mbentuk Nd2Fe14Struktur kristal tetragonal.
View as  
 
  • Loudspeaker Neodymium Magnet akeh digunakake ing spiker. Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35, N38, N38M, N35H, N38H, N40H. Ukuran khas yaiku 12x1.5 mm, D12x2mm, D15x2mm, D15x5 mm, D20x2 mm

  • Magnet Neodymium Kosmetik, kayata minyak wangi, lipstik, wong nggunakake pasangan 4 utawa 8 multipole magnet magnet NdFeB, nalika muter pipa, gaya magnet bisa misah / narik bagian liyane. Biasane magnet kasebut dirancang kanthi kelas N35. Ukuran khas yaiku D23xD19x2.5 mm, D26.8xD19.8x2.5 mm

  • Magnetik kemasan Neodymium digunakake kanthi akeh ing tombol paket. Biasane magnet kasebut dirancang dening N35grade. Ukuran khas yaiku D8x2mm, D9.5x1.5 mm, D9.5x2 mm, D10x1mm, D10x1.5mm, D10x2mm, 12x1.5 mm, D12x2mm, D15x2mm, D15x5 mm, D20x2 mm

  • Magnet NdFeB mikro bisa disesuaikan karo klien, digunakake kanggo obat, bagian listrik, gir sing tepat. Deko Magnetics nyedhiyakake ukuran sing pas banget lan perlindungan lapisan sing ketat banget, lapisan parylene biasane digunakake kanggo item kasebut. Ukuran khas yaiku: D3.2xd1.6x0.5 mm

  • Saiki, magnet NdFeB digunakake banget, lan aplikasi saya suwe saya akeh, sawetara klien mesthi njaluk desain utawa bentuk sing asing, Deko Magnetics duwe pengalaman 16 taun ing industri magnet, kita bisa nggawe magnet NdFeB sing disesuaikan, lan wenehi saran sing cukup babagan kontrol rega lan pilihan nutupi

  • Magnet Rotor NdFeB digunakake ing motor listrik, kaya motor servo. Ngirit ukuran motor, lan nyedhiyakake tenaga sing kuwat. Biasane magnet kasebut yaiku N38M, N38H, N42H, N35SH, N38SH, N40SH, N35UH, N38UH.

Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.