Magnet NdFeB Mikro

Magnet NdFeB Mikro, utamane ditrapake ing motor mikro, komputer, peralatan komunikasi, instrumen lan meter, jam lan jam tangan, speaker, peralatan rumah tangga, peralatan medis, aerospace, serat militer lan optik lan bidang liyane.
View as  
 
  • Magnet NdFeB mikro bisa disesuaikan karo klien, digunakake kanggo obat, bagian listrik, gir sing tepat. Deko Magnetics nyedhiyakake ukuran sing pas banget lan perlindungan lapisan sing ketat banget, lapisan parylene biasane digunakake kanggo item kasebut. Ukuran khas yaiku: D3.2xd1.6x0.5 mm

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.