Lapisan Magnetik


Kesalahan kita ing proteksi lapisan magnet:

 

1. Lapisan Zn, NiCuNi, loro lapisan biasane digunakake kanggo proteksi magnet, Deko Magnetics menehi tes SST 24 jam paling ora kanggo lapisan Zn, 48 jam paling ora kanggo lapisan NiCuNi.

 

2. Lapisan epoksi ireng iku tahan korosi sing apik kanggo magnet NdFeB, kita menehi asil SST minimal 96 jam, sawetara produk khusus bisa kliwat 200 jam.

 

3. Lapisan epoksi warna-warni, lapisan digunakake kanggo produk konsumen, tes SST paling ora 48 jam, warna kasebut disesuaikan karo kertu Patone, seri C.

 

4. Lapisan Everlube, diciptakake dening perusahaan MIC, lapisan kasebut kuat banget karo NdFeB, sanajan lapisan kasebut rusak, area korosi diwatesi ing papan cilik, ora dingerteni, tes SST liwati 200 jam, kadang 500 jam malah. Lapisane luwih apik kanggo kahanan segara utawa area lembab.

 

5. Bahan kimia Ni, lapisan NiSn, lapisan iki tahan korosi luwih dhuwur tinimbang NiCuNi, lapisan Zn, lan klien ora pengin entuk eopoy / everlube, nanging lapisan logam. Tes SST luwih saka 200 jam. Lapisan digunakake kanggo bagean elektronik.

 

Yen sampeyan duwe keraguan utawa kabutuhan khusus, wenehake pikirane, banjur kita bakal bisa bebarengan, kanggo nemokake solusi, kita bakal yakin manawa ilmu profesional lan manajemen sing ketat bisa menehi dhukungan sing kuat!


View as  
 
  • Mangkene rincian kauntungan nutupi. Yen sampeyan duwe keraguan utawa kabutuhan khusus, wenehi pikirane, mula kita bakal bisa bebarengan, kanggo nemokake solusi, kita bakal yakin manawa ilmu profesional lan manajemen sing ketat bisa menehi dhukungan sing kuat!

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.