Majelis Magnet

Majelis Magnet minangka jinis magnet permanen sing kasedhiya kanthi komersial. Amarga proses manufaktur sing beda-beda, dipérang dadi rong subkategori, yaiku magnet NdFeB sing disinter lan magnet NdFeB sing terikat. Dheweke ngganti jinis magnet liyane ing pirang-pirang aplikasi ing produk modern sing mbutuhake magnet permanen sing kuat, kayata<motor listriking alat tanpa kabel,hard disk drivelan pengikat magnetik.
View as  
 
  • Magnet Filter utamane digunakake ing pemisah magnetik sing kasusun saka pigura magnetik, sing bisa sacara efektif nyerep kotoran zat besi lan partikel logam cilik ing bahan mentah utawa sing mili.

  • Motor magnetik luwih akeh digunakake amarga paningkatan bahan magnet permanen terus-terusan, rega murah, kontrol sederhana lan gampang nggayuh kinerja dhuwur.

  • Separator Magnetik bisa dirancang minangka antarmuka flange utawa square, sing bisa diinstal kanthi gampang ing macem-macem pipa. Suhu kerja standar kurang saka 80 â „ƒ, lan suhu kerja maksimal bisa nganti 350 â„ ƒ miturut sarat khusus.

  • Déwan magnet pancing umume digunakake ing prau lan pabrik, magnet bisa nemplek wesi, sandhangan utawa topi utawa barang liyane sing ana ing ndhuwur mau. Ukuran khas yaiku D20, D25, D30, D40 mm.

  • Struktur perakitan magnet panci sederhana lan cukup, supaya sedhot kaping pirang-pirang magnet kasebut dhewe, supaya bisa ngirit biaya. Magnetik bisa NdFeB, SmCo, alnico, ferit utawa magnet karet.

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.