Magnet Disc NdFeB

Kutub magnet biasane liwat kekandelan (aksial) nanging amagnet NdFeB diskbisa uga diametris (ngubengi pelek) uga magnet. Tiang & kekuatan magnetik beda-beda & beda karo magnetik sing spesifik. Magnetik disk Neodymium minangka magnet disk permanen paling kuat sing diprodhuksi.
View as  
 
  • Magnet Tongkat NdFeB digunakake ing sawetara wilayah, kayata mancing, gaweyan segara, pabrik minyak, wong butuh lapisan khusus kanggo magnet, mula perlindhungan magnet sing luwih apik, mula kita gawe EPOXY, PTFE, EVERLUBE, lapisan kasebut anti banyu, lan banget tahan karat sing apik.

  • Tombol magnet NdFeB digunakake kanggo paket kothak minangka saklar, wong ndandani sepasang magnet lan piring wesi, utawa sepasang magnet kanthi metode lem panas, kadang-kadang wong nggunakake magnet lem 3m kanggo nyederhanakake proses kasebut. Kita bisa ngasilake ukuran magnet kanthi lem 3m sing dilengkapi

  • NdFeB Magnetic Pin digunakake minangka pin, magnet bisa nemplek ing piring wesi, utawa nggunakake lem 3m ing tembok, mula bisa nahan sawetara wesi. Kanggo nyedhiyakake kesan sing beda, kita ngasilake lapisan magnet kanthi warna-warni, padhang lan apik banget.

 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.