Blokir Magnet NdFeB

Blok NdFeB Magnet yaikudigawe saka campuran paduan magnetik neodymium, wesi, lan boron. Magnet blok langka Bumi (Neodymium) kalebu magnet permanen paling kuat sing kasedhiya. Blok neo digunakake ing macem-macem industri kayata desain, pariwara, teknik, manufaktur, percetakan, film, sains, konstruksi, uga kanggo macem-macem aplikasi komersial lan industri.
View as  
 
 1 
Pabrik {kata kunci} ing China - Deko Magnetic Electronics, kita minangka produsen lan pemasok. Kustomisasi lan kualitas tinggi digawe ing China {kata kunci} kasedhiya.