Napa Pilih Kita

  • Kekuwatan Pabrik

    Deko magnetik bisa digunakake ing produksi magnet suwene 16 taun, kita ngerti babagan panggunaan lan perlindungan magnet NdFeB.

  • Teknologi Mature

    Kita bakal menehi saran sing cukup lan produk berkualitas tinggi adhedhasar kinerja, ukuran, lapisan, magnetisasi, lan karakteristik.

  • Tujuan Layanan

    Tujuane kanggo ngasilake magnet sing stabil lan andal, njamin keamanan rantai pasokan, nggawe nilai kanggo para pelanggan.

  • Babagan Kita

Deko magnetik bisa digunakake ing produksi magnet suwene 16 taun, kita ngerti babagan panggunaan lan perlindungan magnet NdFeB, iki bisa mbantu ngrancang ukuran produk sampeyan, pilih merek kinerja sing tepat lan lapisan sing akurat, ngontrol biaya bahan lan biaya pamrosesan, ketemu syarat desain pelanggan kanthi rega sing cukup. Kita bisa menehi saran karo item ing ngisor iki: Kinerja: 1. Miturut syarat desain pelanggan kanggo magnet, kayata nilai Gauss, fluks magnetik, lsp. Pilih remanensi sing cocog, produk energi magnetik, lan nemtokake merek kinerja,

Produk Unggulan